Despre noi

Mai multe despre noi

ACTIVITATE


SC NOVA IMPEX SRL este o societate comerciala infiintata in anul 1991, orientata spre viitor, cunoscuta ca una dintre firmele reprezentative din piata locala.

Activitatea de baza a SC NOVA IMPEX SRL este de telecomunicatii, sisteme de securitate si aparatura fiscala.

Pe piata romaneasca, dominata de austeritate, putine firme au reusit sa mentina o stabilitate a cifrei de afaceri.


Cu toate acestea SC NOVA IMPEX SRL a realizat o crestere a activitatii, materializate prin diversificarea ofertei de produse si servicii,
conducand la cresterea cifrei de afaceri.


Societatea dispune de personal calificat si avizat corespunzator pentru a satisface orice exigente aferente domeniului sau de activitate.

Misiunea noastra

 • OBIECTIVUL NOSTRU


  Obiectivul nostru este acela de a fi mereu alaturi de ceritele clientilor nostri.
  Asiguram service pentru toate tipurile de echipamente comercializate in baza unui contract de service, contract de asistenta tehnica sau pe baza de comanda la solicitarea clientilor nostri.

 • NOUTATEA


  In permanenta incercam sa aducem noutate in produsele si serviciile oferite, iar efortul nostru este reflectat in succesul clientilor nostri.

 • EXPERIENTA


  Realizarea misiunii noastre inseamna sa punem la dispozitia clientilor toata experienta acumulata in decursul timpului, astfel incat sa le inlesnim indeplinirea aspiratiilor de business.

Parteneriate

 • PROVOCAREA


  Pentru orice provocare incercam sa gasim solutia potrivita. Impreuna cu clientul intelegem specificul, procesul si obiectivele de afaceri, iar apoi construim si implementam o solutie profitabila.

 • PROIECTE UNICE


  Fiecare proiect este unic, dar lucrand impreuna putem construi solutia cea mai adaptata si profitabila pentru dvs.

 • PARTENERIATE DURABILE


  Pentru a discuta in detaliu despre nevoile dvs. si despre diversele posibilitati de parteneriat, va rugam sa ne contactati.
  Construim parteneriate durabile!